PANAS WEI! KHALID RELA DISAMAN KERANA KEBODOHAN DIA MENGURUS AIR

Betul Khalid aku setuju kau buat demi kebaikan rakyat! Tang mana air takdak ni baik kepada rakyat pun aku tak tau. Tak cukup dengan tu nampaknya isu air ni nampaknya tiada kesudahan dan ianya akan berlanjutan untuk jangka masa yang lama.

Kalau la ya, kalau Khalid tak degil dan dah setuju dengan Langat 2 beberapa tahun yang lepas tak payah la sesiapa pun nak saman kerajaan negeri. Sekarang rakyat Selangor semua dalam kesusahan. Walau hujan berhari-hari air takungan masih kurang. Kenapa? Why?

Bangkitlah rakyat selangor dan gesa Khalid mana pergi idea-idea brilliant dia sebelum ini. Jangan biarkan Khalid terlepas. kalau perlu saman dia saman je. Takde pun rakyat Selangor semua ramai-ramai ke rumah Khalid dan ambik air dari kediaman rasmi dia. Amacam?

10 Responses to "PANAS WEI! KHALID RELA DISAMAN KERANA KEBODOHAN DIA MENGURUS AIR"

  1. Keturunan nabi Adam asalnya mulia dari syurga

    ReplyDelete
  2. Kebodohan PKR makin terserlah. Kenyataan yang dikeluarkan makin dapat kebodohan mereka. Mungkin terlampau terikut-ikut cara berpolitik si Peliwat tu. Mungkin dia rasa semua rakyat Malaysia sangat bodoh untuk menerima segala kenyataan Politik bulat-bulat. Mengaku sajalah, Langat 2 satu jerat maut bagi PKR.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keseluruhan pemimpin tertinggi PKR atas nasihat Aljuburi telah menentang Langat 2, bukanya Khalid seorang. Benda macam ni pun mereka politik sekarang semua orang di Selangor terseksa. Mari ramai-ramai kita saman mereka.

      Delete
    2. Cawat yang Khalid pakai tu Hj. Hadi bagi kot.

      Delete
  3. Kok ya pun gambar tu tak sesuai..jgn aibkan orang..kalau dia bebal sekalipun ketuklah cara lain..kalau ayah tuan diaibkan sebergitu sebagai anak apa perasaan tuan admin, kekawan print gambar tu tampal kat sekolah atau tempat keja jatuhlah airmuka sianak..yang salah sibapa kenapa anak isteri kena tanggung..tolonglah kita ni saudara sesama islam..

    ReplyDelete
  4. hahaha... berbusuk2 lah rakyat selangor lepas nie dgn bau babi babi seluruh negara.....

    ReplyDelete
  5. Aku nak tanya sikit...rumah mb kena catu air ke tak ??? Ada sesape boleh check...?

    Ke ade sesape nak introduce penggunaan 'new water'...?

    ReplyDelete
  6. Rumah MB Khalid ada saluran khas tak percaya p siasat. Siap ada kolam renang lagi. Takan dia nak catu diri dia sendiri. Apa klass nak beli tong dan angkat air ni..ni hidangan khas untuk rakyat sahaja. Bulan puasa dah nak dekat...manakan puasa..manakan nak angkat air...nasiblah rakyat Selangor.

    ReplyDelete
  7. Nak cebok pun tak ada air ni. Tolonglah... dah dua hari tak berak. U just imejin.

    ReplyDelete
  8. Kena Belajar mandi embun

    ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!