CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Seminar

Seminar

Saturday, November 30, 2013

KUNYIT HANGIT! SATU PERHIMPUNAN GAY BESAR-BESARAN BAKAL DIADAKAN DI KL ANJURAN ANWAR!??

Di saat persediaan mengatur skrip serta gerak lakonan dan menghalusi watak-watak yang bakal berjuang dalam perhimpunan BerShit 4, kita bakal dikejutkan dengan satu perhimpunan protes secara besar-besaran oleh Persatuan Gay Kebangsaan dan bakal dihadiri oleh puak-puak gay dari seluruh pelusuk dunia.

Ini adalah berpunca dari rasa tidak puas hati  puak-puak gay yang tidak dilunas beberapa tuntutan mereka ke atas Nuwar Al Juburi. Ada sumber mengatakan bahawa perhimpunan ini mungkin lebih besar jumlah pesertanya daripada jumlah peserta BerShit 3 sebelum ini.

Alahai..mana taknya? Mungkin sebahagian besar peserta kali ini terdiri daripada 40ribu orang 'Banglasia' milik Nuwar Al Juburi!

Agaknya apa tuntutan mereka? Lagi mau tanya?!

p/s : "tak ada yang percuma dalam dunia ni....lu 'liwat' lu bayar laa..."..international pok!!

Sumber: Blog dari Sematan ke Lawas

16 comments:

  1. si gay peliwat tua inilah yg memecahbelahkan perpaduan melayu/Islam... apa lagi kaum kafir pun ambillah peluang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parti sesat semalaysia pun ambik peluang jugak...

      Delete
  2. nak ikut thailand la tu... buat demo besar2an

    ReplyDelete
  3. Bro,zaman article yang mengutuk Anwar dan pembangkang sudah habis. Apa yang you kutuk,Ah Jib Gor support. Semua orang yang kutuk Ah Jib Gor saperti Marina Mahathir,Wardina dll lagi telah diberi kedudukan bersama beliau untuk berkongsi kerajaan dengan dia. Anwar Ibrahim pun tak di kutuk oleh Ah Jib Gor malahan di beri perhormatan 'Gentleman Agreement' yang di saksikan oleh Jusuf Kalla. Kesimpulan nya Ah Jib Gor adalah peminpin UMNO yang BERJIWA fahaman pembangkang dan CINA.

    Alfie

    ReplyDelete
  4. Serangan cara politik nampaknya tak berjaya nak lemahkan Anwar. Maka Keling cacai mabuk todi nie buat le cerita fitnah merapu yang bukan-bukan macam tahi untuk santapan macai-macai anjing umngok ... Anjing-anjing kurap ni kalau tak makan tahi pun dicium jugak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar sudah lemah. Sikit hari lagi gaji ko pun dia tak mampu bayar. X payah la bergayut kat blog ni.

      Delete
    2. 12.51 ayat terakhir kamu tulis pasal diri sendiri atau pada boss botox.

      Delete
  5. Anon 12.51
    Anwar dah lemah dah .....bukti di sabah dah ada pkr dah hancur boncai.....kehebatan bapak pluralisme anwar tu cuma bohong dan penipu ysng ko hadap dan ko sedut hari hari.....melayu bodo macam ko ni yang yahudi pluralisme suka...bodo dan suka kena kencing si penipu anwar ibrahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Anwar dah lemah, tak de le geng2 blogger pro UMNO/BN gila2 buat macam2 dakyah dan fitnah kotor ke atas dia tak habis2. Mereka buat semua nie sbb takut pengaruh Anwar makin kuat ... tengok je le PRU14 nanti ...

      Delete
    2. Anon 1.33.

      Kalau sayang sangat kat Anwar, suruhlah dia taubat. Dah banyak dosa dan maksiat yang dia dah lakukan. Kalau tak sempat taubat, takut2 dia akan jadi bahan api yang bakal membakar semua pengikutnya yang juga tak insaf2 dan tak kembali kejalan yang diredhai ALLAH kerana Allah dah sebut dalam ALQUran bahwa bahan api yang bakal membakar ahli neraka adalah terdiri dari jin dan manusia yang ingkar pada ALLAH so bayangkan orang yang kau puja2 bakal membakar kamu dineraka kelak sekira kamu juga masih tak mau insaf dan terus menyokong sikaki maksiat.

      Delete
  6. Tanya sama Nuar apa sebab goyang...Nanti jawab Nuar PKR Sabah nak hilang

    ReplyDelete
  7. Anon 1.33
    Bongok nya ko ni...tak payah tunggu pru 14 weii..tunggu pemilihan pkr nnti lagi kerusi meja terbang melayang...kepala pluralisme kaki penipu ni lah kaki kuat buat fitnah...akhlak yang rosak, moral yang hsprak dan akidah yang bangkrap...ko masih lagi nak ikut kepala penipu sebagai pemimpin...bodo..ada akal guna la akal jangan letak kat lutut...bodo bodo..

    ReplyDelete
  8. Gaji penesihat ekonomi selangor 1 hinggit klaim keraian dan perjalanan 15 juta...tak ke penipu tahsp babi...masih nak sokong..bodo bidoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he he... Jgn jadi rakyat bodoh rm1...

      Delete
    2. Orang kita ni memang bodoh....kalau taik kering digoreng....Anuar sama Nik Aziz kata goreng pisang, mereka pun percaya. Mereka lebih percaya orang2 ini dari percaya hidung mereka sendiri yang dapat hidu bau busuk.

      Delete
    3. Jgn pandang rendah dn ingat rakyat msia bodo dan tonggong mcm ko!tak semua statement org akan mudah percaya.so lu ni mcm babi hutan main sondol ikut suka!

      Delete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!